Informatie

Hier lees je alle praktische informatie zoals hoe het geregeld is met betrekking tot vervoer, de algemene regels en de huisregels die tijdens Inverse Festival van toepassing zijn.

TRAVEL

Party-Vervoer
De samenwerking met Party-Vervoer maakt het mogelijk om vanaf diverse opstapplekken in Nederland INVERSE Festival te bezoeken zonder zorgen over vervoer. Naast dat jij je hier geen zorgen meer over hoeft te maken, krijg je ook nog eens een extra korting op de busreis en de entree.

Klik hier om te boeken!

Party-Vervoer
Bij Party-Vervoer is het ook mogelijk om je eigen touringcar te regelen en daar word je dan ook bij ondersteunt. Zo zal je in samenspraak alle praktische zaken die hierbij komen kijken tot in de puntjes regelen. Maar daar houdt het niet bij op, want Party-Vervoer zal je hier ook nog voor belonen.
Interessant? Klik dan hier voor meer info.

Eigen touringcar
Om ervoor te zorgen dat alles in goede banen verloopt, is het van belang dat je de organisatie van INVERSE Festival laat weten als je met een eigen georganiseerde touringcar Indicator gaat bezoeken. Vul hiervoor het contactformulier in met als onderwerp ‘’touringcar’’.

Je kan gebruik maken van lijn 6 richting Hoornsemeer waar je vlakbij Martiniplaza kan uitstappen. Deze dienst rijdt twee keer in het uur (:29 en :59) tot 00:29. Zondagochtend rijdt deze dienst weer vanaf 09:29. Voor de dienstregelingen check ov9292.nl.
Martiniplaza ligt op een dikke 10 minuten lopen vanaf het hoofdstation en daarnaast zullen er voldoende taxi’s aanwezig zijn.

Er worden geen pendelbussen ingezet, omdat de Graanfabriek goed is te bereiken. Er zullen uiteraard wel voldoende taxi’s aanwezig zijn, mocht je daar gebruik van willen maken. Deze staan op een speciale taxi standplaats vlakbij de in- en uitgang.

Wanneer je wordt afgezet en/of wordt opgehaald, graag dan gebruik maken van de Kiss & Ride. Dit staat duidelijk aangegeven middels wegbewijzering.

De Graanfabriek is makkelijk bereikbaar en gunstig gelegen aan de ringweg.
Wanneer je gebruik maakt van een navigatiesysteem om INVERSE Festival te bezoeken, dan kan je als adres invullen: Helsinkistraat 6

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Graanfabriek.
Tegenover de Graanfabriek is een viaduct waar je gratis onder kan parkeren. Voor de fietsen is er genoeg parkeergelegenheid.

Vlakbij de ingang kan de fiets/brommer worden geparkeerd welke je vindt door de wegbewijzering te volgen. Let op, want dit is geen bewaakte fietsenstalling.

F.A.Q.

Ja dat kan in een locker waar je veilig en makkelijk je spullen in kan opbergen. Deze staan in de locatie en kan je huren voor €6,- (plus €5,- borg).

Tickets kunnen via de telefoon gescand worden. Graag de helderheid op 100% zetten zodat de tickets goed gescand kunnen worden.

Om INVERSE Festival te bezoeken moet je 18 jaar of ouder zijn. Denk er ook om dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt, want het beveiligingspersoneel kan hierom vragen. Wanneer je deze niet kan tonen, loop je namelijk het risico dat je geen toegang krijgt tot Indicator.

Check TRAVEL voor meer info.

Er worden geen extra diensten of pendelbussen ingezet. Dit vanwege de prima bereikbaarheid van de Graanfabriek. Vanaf de Ikea is het 5- 10 minuten lopen. Op het hoofdstation zijn voldoende taxi’s beschikbaar.

Ja! Dus wil jij jezelf en je vrienden het helemaal makkelijk maken en zonder enige zorg INVERSE Festival bezoeken, check dan deze link voor meer info.

Criterium Productions verzoekt om gebruik te maken van de hierboven beschreven georganiseerde busreizen. Mocht je toch een eigen bus hebben geregeld, vul dan het contactformulier in met als onderwerp ‘’touringcar’’.

Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de Graanfabriek.
Onder de viaduct voor de locatie is voldoende parkeerplek.

Vlakbij de ingang kan de fiets/brommer worden geparkeerd, welke je vindt door de wegbewijzering te volgen. Let op want dit is geen bewaakte fietsenstalling.

Afgezien van semi-professionele opname apparatuur is het toegestaan je fototoestel / videocamera mee te nemen.
Organisaties die opnames willen maken dienen hiervoor toestemming van Criterium Productions te hebben. Voor een aanvraag vul het contactformulier in met als onderwerp ‘’pers’’.

Op locatie is een chill out gevestigd waar je ook terecht kan voor de nodige (warme) versnaperingen.

Nee, er zijn geen sigaretten te koop op locatie. Dus zorg ervoor dat je voldoende sigaretten meeneemt.

Criterium Productions kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor vermissing, schade of diefstal van eigendommen.
Wanneer er voorwerpen worden gevonden dan tracht Criterium Productions deze weer in het bezit te stellen van de rechtmatige eigenaar. Het is uiteraard niet altijd mogelijk deze te herleiden, dus neem bij vermissing contact op met via info@criteriumproductions.nl of vul het contactformulier in. Geef duidelijk aan wat je bent verloren en waar mogelijk bepaalde unieke kenmerken. Zij zullen je verder informeren.
Gevonden voorwerpen worden tot uiterlijk twee weken nadat Inverse Festival plaats heeft gevonden bewaard.